Albasa, Algodones del Bages, S.A.U.

Solucions higienicosanitàries per a usuaris i professionals

Notícies i novetats

En aquesta secció trobaràs les últimes novetats i notícies d'ALBASA. Si vols mantenir-te’n informat, t’hi pots subscriure per RSS. També pots compartir les notícies amb els amics i difondre-les de manera àgil i ràpida a través de diverses plataformes.

noticias Albasa: incontinencia, algodón, sanidad, cosmética, embarazo, posparto
21/9, Dia Internacional de la Pau
19 setembre 2014
21/9, Dia Internacional de la Pau

Cada 21 de setembre es celebra el Dia Internacional de la Pau. L'Assemblea General de les Nacions Unides ha decretat que aquest dia es dedica a reforçar els ideals de la pau en totes les nacions i pobles del món.

 

La celebració d'aquest any es dedica a la commemoració del 30è aniversari de la Declaració de l'Assemblea General sobre el Dret dels Pobles a la Pau, en la qual es reconeix que la promoció de la pau és essencial per al ple gaudi de tots els drets humans. Aquest Dia brinda l' oportunitat de reafirmar el compromís de les Nacions Unides amb els propòsits i principis sobre els quals es va fundar l'Organització.

 

El Dia Internacional de la Pau va ser establert el 1981 per la resolució 36/67 de l'Assemblea General perquè coincidís amb la sessió d'obertura de la mateixa, que se celebra anualment el tercer dimarts de setembre. El Dia de la Pau es va commemorar per primera vegada al setembre de 1982. 

 

 

Font: www.un.org/es/events/peaceday/

 

  Envia a un amic
Comparteix:
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
NOVA IMATGE dels nostres Discos Desmaquilladors Duo STAR COTT®!
24 juliol 2014
NOVA IMATGE dels nostres Discos Desmaquilladors Duo STAR COTT®!

Presentem la nova imatge dels Discs Desmaquillar Duo STAR COTT®. Una imatge més actual, amb la mateixa qualitat i suavitat de sempre.

 

DUALTECH SYSTEM, 2 CARES COMPLEMENTÀRIES per a un acabat perfecte!


Una Cara amb Textura: La suau textura de la cara gofrada permet una neteja en profunditat, eliminant el maquillatge més resistent sense que el disc es desfaci.

 

Cara llisa: La cara llisa elimina les impureses fines de la pell i els restos de maquillatge de forma suave, deixant la pell perfectament neta.

 

Per a més informació click aquí.

  Envia a un amic
Comparteix:
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
7 abril, OMS dedica el Dia Mundial de la Salut a malalties vectorials
7 abril 2014
7 abril, OMS dedica el Dia Mundial de la Salut a malalties vectorials

 

El Dia Mundial de la Salut es celebra el 7 d'abril de cada any en commemoració de l'aniversari de la fundació de la OMS el 1948. Tots els anys s'escull un tema relacionat amb un àrea prioritaria de la salut pública. El tema pel 2014 són les malaties transmeses per vectors.

 

Els vectors són organismes que transmeten patògens d'una persona (o animal) infectada a una altra. Les malalties vectorials són les causades per aquests patògens en l'ésser humà, i són més freqüents en zones tropicals i llocs amb problemes d'accés a l'aigua potable i al sanejament.

 

Es calcula que la malaltia vectorial més mortífera (el paludisme) va causar 660.000 morts al 2010, la majoria en nens africans. No obstant, la malaltia d'aquest tipus amb major creixement al món és el dengue, la incidència de la qual s'ha multiplicat per 30 en els últims 50 anys. La globalització del comerç i els viatges, la urbanització i els canvis mediambiental, tals com el canvi climàtic, estan tenint gran impacte en la transmissió d'aquestes malalties i fent que apareguin en altres països en els que abans no existien.

 

El Dia Mundial de la Salut 2014 es centrarà en alguns dels vectors més coneguts, com els mosquits, flebòtoms, les xinxes, les paparres o els cargols, responsables de la transmissió d'una amplia gamma de patògens que afecten a l'ésser humà o als animals. L'objectiu de la campanya consisteix a aumentar la conscienciació sobre l'amenaça que suposen els vectors, i animar a les families i les comunitats a que adoptin mesures de protecció. Com les malalties vectorials comencen a sobrepassar les seves fronteres tradicionals, és necessari que les mesures s'ampliin més enllà dels països en els que actualment creixen aquestes malalties.

 

Font: www.who.int

 

 

Més informació - OMS:

http://www.who.int/campaigns/world-health-day/2014/es/

  Envia a un amic
Comparteix:
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
1 2 3 4 5 6 siguiente
2014
2013
2012
2011
2010

ALGODONES DEL BAGES,S.A.U.

C/ Frederic Mompou S/N - 08295 Sant Vicenç de Castellet - Barcelona (SPAIN)

Direcció per a correspondència: Apartat de correus nº121 - 08295 Sant Vicenç de Castellet

Tel. +(34) 93 874 84 44 - Fax. +(34) 93 877 64 40 - albasa@albasa.es